Božský výhled jako z nebe

15 + 13 =

Cena: 1.790.000,- + provize a poplatky

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi rekreačního objektu v malebné lokalitě Domamyslice, který je ideálním místem pro oddych a únik od každodenního shonu.

Tento útulný objekt s dispozicí 1+1 a užitnou plochou 28 m² je skvělou volbou pro jednotlivce nebo menší rodiny hledající klidný kout k relaxaci.

Nemovitost se nachází na rovinatém pozemku o výměře 401 m² a nabízí úžasný výhled na město Prostějov, což ještě více umocňuje pocit klidu a pohody. Objekt je zděný a v udržovaném stavu, částečně podsklepený, což poskytuje dostatek prostoru pro uskladnění potřebného vybavení.

K dispozici je parkování přímo u pozemku a příjezdová cesta zajišťuje snadný přístup. Na pozemku se nachází vlastní studna, což je obrovskou výhodou pro zajištění dostatku vody. Napojení na elektřinu. Suché WC je praktickým řešením a umožňuje snadnou údržbu.

Pro milovníky venkovního posezení je zde pergola, kterou lze využít k relaxaci nebo umístění vířivky, což přidává další možnosti pro odpočinek a relaxaci.

Nechte se okouzlit kouzlem Domamyslic a přijďte si prohlédnout tento skvělý rekreační objekt. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku.

Máte zájem o tuto nemovitost? Kontaktujte makléře

 

Mgr. Lenka Zápařková
Telefon: +420 776 176 034
E-mail: maklerka@lenkazaparkova.cz

Lenka Zápařková