Rodinný dům na okraji lesa

9 + 14 =

Cena: 5.800.000,- Kč včetně provize RK

Hledáte ideální domov pro svou rodinu, kde se budete cítit jako na prázdninách po celý rok? Nebo možná hledáte útulnou chalupu, kam se budete moci kdykoliv uchýlit před hektickým městským životem? Ať už je vaše představa jakákoliv, tento rodinný dům v malebné obci Nová Ves u Litovle splní vaše očekávání!

Tento prostorný dům o dispozici 5+1 prošel v průběhu let celkovou rekonstrukcí, která zaručuje moderní komfort a funkčnost. Můžete si vychutnat teplo domova díky kombinovanému vytápění, které zahrnuje plynový kotel, kotel na tuhá paliva a krbovou vložku s výměníkem. Napojení na obecní vodovod zajišťuje pohodlný přístup k vodě bez starostí.

Jedinečná poloha na okraji vesnice poskytuje nádherný výhled na okolní lesy, které přímo lákají k procházkám a outdoorovým aktivitám. Dům je ideální pro ty, kteří chtějí žít v klidném prostředí a zároveň mít dobrou dostupnost do města. Pozemek nabízí také krásné posezení s krbem pod pergolou, kde můžete relaxovat s rodinou a přáteli, pořádat grilování nebo jen nasávat klid a krásu okolní přírody. 

Neváhejte a pojďte se přesvědčit na vlastní oči o kouzlu této jedinečné nemovitosti. Pro bližší informace a domluvu prohlídky mne kontaktujte ještě dnes!

Máte zájem o tuto nemovitost? Kontaktujte makléře

 

Mgr. Lenka Zápařková
Telefon: +420 776 176 034
E-mail: maklerka@lenkazaparkova.cz

Lenka Zápařková