Rodinný dům Vincencov

9 + 11 =

Cena: 3.000.000,- Kč + provize RK

Pokud hledáte rodinný dům, který spojuje klid venkovského života s pohodlím moderního bydlení, právě jste ho našli! Nabízíme k prodeji rodinný dům s dispozicí 2+1, který se nachází v malebné vesnici Vincencov, obklopené krásnými lesy.

Charakteristika domu:

  • Udržovaný obývaný stav: Dům je pečlivě udržovaný a připravený k okamžitému nastěhování. V průběhu let prošel kompletní renovací střechy a výměnou oken, což zajišťuje nejen energetickou úspornost, ale i dlouhou životnost.
  • Napojení na inženýrské sítě: Nemovitost je napojena na plyn a elektřinu, což zajišťuje maximální komfort. Navíc vlastní zdroj vody poskytuje nezávislost a úsporu nákladů.
  • Zahrada: Součástí pozemku je krásně udržovaná zahrada s pergolou, kde si můžete užívat klidné chvíle s rodinou či přáteli parkovací stání a stodola poskytují dostatek prostoru pro parkování i skladování.
  • Možnosti využití: Tento dům je ideální nejen pro trvalé bydlení, ale také jako rekreační objekt pro celoroční odpočinek. Vytápění zajišťují krbová kamna v kombinaci s lokálním plynovým vytápěním – vafky. Vybudované sociální zázemí a útulný interiér zaručují pohodlí a příjemnou atmosféru.

Lokalita:

Vesnice Vincencov je skutečným útočištěm pro ty, kteří hledají únik od shonu města. Obklopená lesními porosty nabízí nespočet možností pro pěší túry, cyklistiku a další outdoorové aktivity. Ticho a klid této oblasti činí z Vincencova ideální místo pro život i rekreaci.

 

Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás kontaktujte.

Rádi vám tento jedinečný dům představíme osobně.

 

Máte zájem o tuto nemovitost? Kontaktujte makléře

 

Mgr. Lenka Zápařková
Telefon: +420 776 176 034
E-mail: maklerka@lenkazaparkova.cz

Lenka Zápařková