Prostorný rodinný dům Dubany – Vrbátky

12 + 15 =

Cena: 4.900.000,- Kč + provize RK

Představujeme vám jedinečnou příležitost vlastnit rodinný dům, který spojuje komfort, prostor a soukromí v malebné lokalitě Dubany – Vrbátky. Tento pečlivě udržovaný dům o dispozici 3+1 s užitnou plochou 188 m² nabízí ideální podmínky pro klidný rodinný život a je připraven k okamžitému nastěhování.

Dům disponuje prostorným přízemím s dispozicí 3+1, které zahrnuje světlý obývací pokoj, komfortní ložnice a kuchyň s jídelním koutem. Pro milovníky volného času je zde půdní prostor, který nabízí další možnosti rozšíření či přizpůsobení podle vašich představ.

 Objekt je částečně modernizován s výměnou oken za plastová a instalací nových topných těles. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem a alternativně kotlem na tuhá paliva, což poskytuje flexibilitu a úsporu nákladů. Dům je napojen na elektřinu, obecní kanalizaci a vodu z vlastního zdroje – ideální kombinace pro nezávislý a ekonomický provoz.

 K domu náleží dvě garáže, které poskytují dostatek prostoru pro vaše vozidla nebo další skladování. Jedna z garáží je přístupná z přední části domu, zatímco druhá má vjezd přes zahradu bočním vjezdem. Okolo domu se rozprostírá krásná zahrada, která nabízí naprosté soukromí a místo pro relaxaci či zahradničení.

 

Dubany – Vrbátky je klidná, přátelská obec, která nabízí pohodové bydlení s výbornou dostupností do okolních měst a veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Tato lokalita je ideální pro rodiny hledající klid a útulné prostředí daleko od ruchu města, avšak stále v dosahu moderní infrastruktury.

Nezmeškejte tuto unikátní příležitost a sjednejte si prohlídku ještě dnes! Rodinný dům v Dubanech – Vrbátkách čeká právě na vás, aby se stal vaším novým domovem.

 

Máte zájem o tuto nemovitost? Kontaktujte makléře

 

Mgr. Lenka Zápařková
Telefon: +420 776 176 034
E-mail: maklerka@lenkazaparkova.cz

Lenka Zápařková